tag:blogger.com,1999:blog-7959052121511569433.post2459363822163570450..comments2024-01-09T12:54:28.602+00:00Comments on Do garów marsz: gulasz wołowy na czerwonym winie z pieczarkami i marynowanymi cebulkamiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00298950926889756668noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7959052121511569433.post-15448196853547102162013-10-16T13:12:03.580+01:002013-10-16T13:12:03.580+01:00Oczywiście, ze można zamienić mięso na wieprzowe, ...Oczywiście, ze można zamienić mięso na wieprzowe, ja uzylabym karkówki lub łopatki i piekła przez ten sam czas co w przepisie... Proszę o czasu do czasu sprawdzać miękkość mięsa bo może być wcześniej gotowe :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00298950926889756668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7959052121511569433.post-81069325210020921012013-10-16T11:00:04.468+01:002013-10-16T11:00:04.468+01:00witam,a czy pasowałby tutaj użycie mięsa wieprzowe...witam,a czy pasowałby tutaj użycie mięsa wieprzowego, jeśli tak to jakiego i ile czasu trzeba byłoby je gotować? z góry dziękuję za odpowiedź.pozdrawiam Magda<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7959052121511569433.post-50697336635749016562013-10-16T08:16:36.540+01:002013-10-16T08:16:36.540+01:00Witam,Czy pasowałaby tutaj wieprzowina? Jeśli tak,...Witam,Czy pasowałaby tutaj wieprzowina? Jeśli tak, to jaki rodzaj i ile trzeba byłoby ją gotować?pozdrawiam,MagdaAnonymousnoreply@blogger.com