Do garów marsz

Strony

  • catering
  • o mnie
  • o blogu
  • blog - strona główna
  • współpraca
  • przepisy
  • publikacje
  • kontakt
  • fb

.

.

kontakt


aniahasiuk.baila@gmail.com
fb: Do garów marsz












Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Strona główna
Subskrybuj: Posty (Atom)

social media

social media

Search

Labels

bella Italia Boże Narodzenie curry dieta dipy dynia grill gulasz halloween impreza jagnięcina kaczka kluchy i pierogi krewetki kuchnia chińska kuchnia francuska kuchnia indyjska kuchnia japońska kuchnia meksykańska kuchnia polska kuchnia tajska kurczak makarony moje publikacje muffiny owoce morza pieczywo pizza placki ziemniaczane podróże małe i duże przetwory przystawki pyry rabarbar ryby słodko mi surówki szparagi śniadanie tortilla wege wielkanoc wieprzowina wino wołowina zdrowie zielono mi zupy

Popular posts

  • uszka z pieczarkami i suszonymi grzybami
    Uszka... W sam raz na Wigilię...  Moje ulubione i zawsze robione przez Mamę...  W te Święta niestety ulepię je sama... Zostaję w Belf...
  • Tatar ze śledzia z musztardą francuską wg Doroty Wellman
         Jestem. Wróciłam. Wybaczcie, że tak długo mnie nie było. W między czasie wiele się działo - opowiem o tym pewnie przy innej okazji. Dz...
  • Sajgonki z kurczakiem
    Pychota... Wyszły dokładnie tak, jak oczekiwałam. Trochę bałam się do nich podejść (kiedyś je robiłam ale coś nie wyszło) i zupełnie niepotr...
  • Tagliatelle z grzybami i mascarpone
    Jest 30 maja 2012 r. godz 18:15. Blog istnieje od końca stycznia 2012... czyli dokładnie 4 miesiące... Przez ten czas odwiedziło mnie ponad ...
  • Maki sushi... czyli o moich początkach z sushi
    Jestem podekscytowana... Dumna... Bardzo zadowolona z siebie... A co najlepsze, nie wymagało to ciężkiej pracy... Ale po kolei... Parę razy...
  • gulasz wołowy na czerwonym winie z pieczarkami i marynowanymi cebulkami
         Idealny na niedzielny obiad... Wymaga może 30 min pracy i paru godzin leżakowania w piekarniku... Lubię takie rozwiązania... Mięso roz...
  • faszerowane papryki z sosem czosnkowo - koperkowym... niebo
         Te papryki chodziły za mną już jakiś czas... i za Amore także... Połączenie mięsa mielonego, warzyw, grzybów, sera mozzarella, papryki...
  • Smażony ryż z kurczakiem i warzywami
    Fajna odskocznia od standardowych obiadów... Możemy dodać wszystko, co nam się podoba i tym samym wykorzystać resztki warzyw z lodówki... Lu...
  • wok, kurczak, ananas... czyli kurczak stir-fry w sosie słodko-kwaśnym
    Kolejny przepis Asi z Kwestii Smaku wykorzystany... Ona nigdy ne zawodzi... Każdy przepis smakuje nową przygodą... Pani Asiu, dziękuję... P...
  • pierogi z kapustą kiszoną i pieczarkami
    Te tradycyjne pierogi zna każy z nas... Moja Mama jest mistrzynią w ich lepieniu... i w farszach do nich... I choć do mamcinych pierogów jes...

Łączna liczba wyświetleń

Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa. Zanim skopiujesz - zapytaj o zgodę.. Motyw Podróże. Autor obrazów motywu: Gintare Marcel. Obsługiwane przez usługę Blogger.